• Verzuim verzekeren

  80% van de bedrijven tot 250 man personeel in dienst heeft een verzuimverzekering. De vraag is hebben zij wel de juiste dekking? Kiezen zij wel voor het juiste eigen risico? Is de premie wel reëel? Heeft u een verzuimverzekering of wilt u dit risico op de juiste wijze afdekken win dan bij ons het juiste advies in.

  Meer info
 • Eigenrisicodrager WGA

  Sinds 1 januari 2007 kunt u eigen risicodrager worden voor de WGA. U stapt dan uit het Publieke Bestel en bent dan in plaats van bij het UWV via een particuliere maatschappij verzekerd. De verzekering neemt voor de eigen risicodrager de WGA uitkering voor haar rekening en daarmee bent u compleet verzekerd via een WGA verzekering bij een private verzekeraar.

  Meer info
 • Partners

  Allianties sluiten we alleen met partijen die een gedegen expertise in huis hebben. Daarom werken wij alleen samen met gecertificeerde arbodienstverleners met eigen bedrijfsartsen die efficiënte en geborgde gegevenslogistiek kunnen garanderen.

  Meer info

Over ons

Active Health Assurance is een gespecialiseerde adviesorganisatie gericht op verzekeringsoplossingen voor de zakelijke markt. Wij zoomen in op het risicomanagement van een bedrijf in het kader van de WIA wetgeving. Wij bieden maatwerk en zijn specialist op het gebied van de verzuimverzekering en het eigenrisicodragerschap.
Samen met onze partners zoals gecertificeerde arbodiensten en diverse verzekeraars zijn wij in staat uw organisatie een zo goed mogelijk advies te geven over welke verzekeringsoplossing aansluit op de risicostrategie van uw organisatie. Dit met de nodige praktische als financiële voordelen tot gevolg. Wij analyseren uw verzuimhistorie en uw organisatie die leidt tot een oplossing die past bij het door u gevoerde risicomanagement.

Wij hanteren de leuze: ”Verzekeren is een keuze, schadelast reductie is lucratiever”

Wij werken hecht samen met gecertificeerde arbodienstverleners en daarnaast hebben wij een strategische samenwerking met diverse verzekeraars en volmachten die naast de juiste voorwaarden ook de laagste premies kunnen kan bieden. Juist deze strategische alliantie biedt ons de mogelijkheid om onze klanten naast een arbodienstverlening op maat ook een verzekeringsoplossing te bieden die past bij uw risicomanagement. Via korte lijnen en ingangen brengen wij u als onze partner in contact met diverse partijen en oplossingen.

Onze dienstverlening kan bestaan uit advies, bemiddeling en nazorg. Onder nazorg en service verstaan wij het jaarlijks beheer van het ondergebrachte pakket die via onze advisering en bemiddeling tot stand is gekomen. Denkt u hierbij aan:

 • jaarlijkse controle met name als er sprake is van automatische aanpassingen door de verzekeraar evenals controle van de premie en het eigen risico;
 • terugblik op het afgelopen jaar, is dat volgens plan verlopen en heeft u daar vragen over;
 • actualiseren van de bij ons bekende gegevens;
 • gaat er het komende jaar iets wijzigen dat van invloed kan zijn op de verzekering;

Kortom wij bieden vanuit onze expertise voor de specifieke financiële zakelijke risico’s de juiste oplossing.