• Verzuim verzekeren

  80% van de bedrijven tot 250 man personeel in dienst heeft een verzuimverzekering. De vraag is hebben zij wel de juiste dekking? Kiezen zij wel voor het juiste eigen risico? Is de premie wel reëel? Heeft u een verzuimverzekering of wilt u dit risico op de juiste wijze afdekken win dan bij ons het juiste advies in.

  Meer info
 • Eigenrisicodrager WGA

  Sinds 1 januari 2007 kunt u eigen risicodrager worden voor de WGA. U stapt dan uit het Publieke Bestel en bent dan in plaats van bij het UWV via een particuliere maatschappij verzekerd. De verzekering neemt voor de eigen risicodrager de WGA uitkering voor haar rekening en daarmee bent u compleet verzekerd via een WGA verzekering bij een private verzekeraar.

  Meer info
 • Partners

  Allianties sluiten we alleen met partijen die een gedegen expertise in huis hebben. Daarom werken wij alleen samen met gecertificeerde arbodienstverleners met eigen bedrijfsartsen die efficiënte en geborgde gegevenslogistiek kunnen garanderen.

  Meer info

Partners

Wij werken hecht samen met gecertificeerde arbodienstverleners en daarnaast hebben wij een strategische samenwerking met diverse verzekeraars die naast de juiste voorwaarden ook de laagste premies kunnen kan bieden. Juist deze strategische alliantie biedt ons de mogelijkheid om onze klanten naast een arbodienstverlening op maat ook een verzekeringsoplossing te bieden die past bij uw risicomanagement. Via korte lijnen en ingangen brengen wij u als onze partner in contact met diverse partijen en oplossingen.

Wilt u meer weten over arbodienstverlening klik dan hier.