• Verzuim verzekeren

  80% van de bedrijven tot 250 man personeel in dienst heeft een verzuimverzekering. De vraag is hebben zij wel de juiste dekking? Kiezen zij wel voor het juiste eigen risico? Is de premie wel reëel? Heeft u een verzuimverzekering of wilt u dit risico op de juiste wijze afdekken win dan bij ons het juiste advies in.

  Meer info
 • Eigenrisicodrager WGA

  Sinds 1 januari 2007 kunt u eigen risicodrager worden voor de WGA. U stapt dan uit het Publieke Bestel en bent dan in plaats van bij het UWV via een particuliere maatschappij verzekerd. De verzekering neemt voor de eigen risicodrager de WGA uitkering voor haar rekening en daarmee bent u compleet verzekerd via een WGA verzekering bij een private verzekeraar.

  Meer info
 • Partners

  Allianties sluiten we alleen met partijen die een gedegen expertise in huis hebben. Daarom werken wij alleen samen met gecertificeerde arbodienstverleners met eigen bedrijfsartsen die efficiënte en geborgde gegevenslogistiek kunnen garanderen.

  Meer info

Eigenrisicodrager

Steeds meer bedrijven verlaten het publieke stelsel (UWV) om het WGA risico privaat te verzekeren bij een particuliere verzekeraar. Meer dan 26.000 bedrijven hebben het publieke stelsel verlaten en betalen geen gedifferentieerde WGA-premie meer aan het UWV. Niet alleen de veel lagere premie bij de verzekeraars maar ook de premie garantie voor een bepaalde periode hebben hiertoe geleidt.

U kunt 2x per jaar overstappen naar het private stelsel op 1 januari of 1 juli. De formulieren moeten wel 13 weken daaraan vooraf ingediend zijn bij de Belastingdienst, dus respectievelijk voor 1 oktober of 1 april. Wij kunnen u hierbij begeleiden en bieden u de dan laagste premie in de markt aan.