• Verzuim verzekeren

  80% van de bedrijven tot 250 man personeel in dienst heeft een verzuimverzekering. De vraag is hebben zij wel de juiste dekking? Kiezen zij wel voor het juiste eigen risico? Is de premie wel reëel? Heeft u een verzuimverzekering of wilt u dit risico op de juiste wijze afdekken win dan bij ons het juiste advies in.

  Meer info
 • Eigenrisicodrager WGA

  Sinds 1 januari 2007 kunt u eigen risicodrager worden voor de WGA. U stapt dan uit het Publieke Bestel en bent dan in plaats van bij het UWV via een particuliere maatschappij verzekerd. De verzekering neemt voor de eigen risicodrager de WGA uitkering voor haar rekening en daarmee bent u compleet verzekerd via een WGA verzekering bij een private verzekeraar.

  Meer info
 • Partners

  Allianties sluiten we alleen met partijen die een gedegen expertise in huis hebben. Daarom werken wij alleen samen met gecertificeerde arbodienstverleners met eigen bedrijfsartsen die efficiënte en geborgde gegevenslogistiek kunnen garanderen.

  Meer info

Aktueel

Eigenrisicodrager WGA.
Voor 1 april 2016 kunt u besluiten om voor het WGA risico publiek of privaat te verzekeren. Ook kunt u bezien of een andere verzekeraar voordeliger qua premiestelling is. Weet u niet of het voordelig is om nog voor 1 april over te stappen? Wij helpen u graag verder!
Neem direkt contact met ons op onder nummer 088-2866053 of reageer via ons advies formulier.
Wilt u een adviesgesprek met een van onze consultants klik dan hier.