• Verzuim verzekeren

  80% van de bedrijven tot 250 man personeel in dienst heeft een verzuimverzekering. De vraag is hebben zij wel de juiste dekking? Kiezen zij wel voor het juiste eigen risico? Is de premie wel reëel? Heeft u een verzuimverzekering of wilt u dit risico op de juiste wijze afdekken win dan bij ons het juiste advies in.

  Meer info
 • Eigenrisicodrager WGA

  Sinds 1 januari 2007 kunt u eigen risicodrager worden voor de WGA. U stapt dan uit het Publieke Bestel en bent dan in plaats van bij het UWV via een particuliere maatschappij verzekerd. De verzekering neemt voor de eigen risicodrager de WGA uitkering voor haar rekening en daarmee bent u compleet verzekerd via een WGA verzekering bij een private verzekeraar.

  Meer info
 • Partners

  Allianties sluiten we alleen met partijen die een gedegen expertise in huis hebben. Daarom werken wij alleen samen met gecertificeerde arbodienstverleners met eigen bedrijfsartsen die efficiënte en geborgde gegevenslogistiek kunnen garanderen.

  Meer info

Verzuimverzekering

Betaal het loon van uw zieke werknemers, met de verzuimverzekering.

Ziek personeel kan ingrijpende financiële gevolgen hebben voor uw onderneming. Daarnaast heeft u als werkgever de wettelijke plicht uw werknemer terug te brengen in het arbeidsproces. Wij helpen u met uw ziekteverzuimverzekering waardoor u verzekert bent voor loondoorbetaling van zieke medewerkers, de inzet en vergoeding van verzuimbegeleiding en re-integratie. Daarnaast worden de kosten verhaald als iemand anders aansprakelijk is voor het verzuim van uw medewerker.

Juist om deze kosten en risico’s te beperken kan een verzuimverzekering worden afgesloten. Samen met uw consultant bepaalt u uw eigen risico termijn óf een eigen risicobedrag in samenhang met uw verzuimhistorie. Uw arbodienst zorgt vervolgens voor de benodigde re-integratie inspanningen voor een snelle terugkeer van uw werknemer. Een optimale samenwerking en keuze van het eigen risico is in deze gewenst om uw schadelast optimaal te beperken en uw premie zo laag mogelijk te houden.

Met alleen een goede verzuimverzekering bent u er nog niet.

U moet als werkgever ook zorgdragen voor een goed verzuimbeleid. Een goed verzuimbeleid voorkomt dat kort verzuim ‘omslaat’ naar langdurig verzuim. Het is belangrijk om een duidelijke visie te hebben omtrent verzuim binnen uw bedrijf. Hoe wordt omgegaan met verzuim? Is er een verzuimprotocol?

Wilt u een goed advies passend bij uw organisatie? Wij denken graag met u mee en brengen de voor u beste oplossingen in kaart. Voor meer informatie kunt u ons bellen of gebruik maken van de directe offerte aanvraag.